Kedai Langsir Di Kuala Lumpur

Tentang Kami

Inginkan tingkap kediaman anda kelihatan bergaya? Adakah anda mencari pilihan langsir yang bermutu tinggi? Usah bimbang! Ken Curtain House pasti ada penyelesaiannya. Reputasi kami selaku antara kedai langsir KL terbaik pada masa ini tidak dapat disangkal lagi. Dengan beberapa langkah mudah sahaja, anda tentu akan berpuas hati dengan hasil yang kami sajikan. Sesungguhnya, Ken Curtain House berbangga menjadi antara peneraju utama kedai langsir di Kuala Lumpur sejak sekian lama. Kami menawarkan tirai kain buatan khas yang terbaik di Malaysia daripada rekaan bercirikan Eropah sehinggalah nuansa kontemporari. Sama ada bidai, panel, mahu pun birai hias bermotor, hanya tekstil berkualiti menjadi pilihan utama kami dalam memastikan kepuasan maksima kepada para pelanggan.

blinds

Bidai / Blinds

curtain

Tirai / Curtain

wallpaper

Kertas Dinding / Wallpaper

carpet

Karpet / Carpet

Perkhidmatan Kami

Sebut sahaja kedai langsir KL, semestinya nama Ken Curtain House akan bermain di fikiran ramai. Kami memiliki kilang yang dilengkapi dengan mesin bagi menghasilkan jahitan langsir berkualiti tinggi. Kami juga mengeluarkan rangkaian bidai gulung luaran yang kalis cuaca. Para pelanggan boleh memilih rekaan langsir atau bidai yang ditempah khas berdasarkan daripada katalog produk sedia ada. Hal yang demikian akan membolehkan hiasan dalaman disediakan pada kadar yang berpatutan.

curtain supplier malaysia

Operasi Selama 365 Hari

curtain supplier malaysia

Pengukuran Percuma Di Lokasi

curtain supplier malaysia

Langsir Yang Tersuai

curtain supplier malaysia

Pasang Langsir Dalam 14 Hari

Hubungi Sekarang

Tidak banyak kedai langsir di Kuala Lumpur yang setanding dengan Ken Curtain House dari segi kualiti dan keistimewaan. Anda pasti terpegun dengan koleksi produk keluaran kami yang 30% lebih murah berbanding harga pasaran semasa. Mahukan kertas dinding minimalis berciri Korea? Semuanya ada di sini! Apa yang penting, anda tak perlu menunggu lama menikmati penjimatan kerana promosi yang kami tawarkan adalah secara berterusan.